Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zo 8.15 uur 10.00 uur 12.00 uur
(in het Engels) 16.00 uur
(indien alles volgeboekt 19.00 uur)
Ma     19.00 uur
Di     19.00 uur
Wo   9.00 uur 19.00 uur
Do     19.00 uur
Vr   9.00 uur 19.00 uur
Za (vooravond) 19.00 uur

Nieuws | Mededelingen

- U moet zich nog steeds blijven inschrijven voor alle H. Missen. Juist nu er niet meer dan 30 mensen in de kerk mogen zitten. Als u geen internet heeft; via het secretariaat, bedankt voor de medewerking!!
Door de bisschoppen wordt u dringend verzocht om ook in de kerk een mondkapje te dragen; behalve natuurlijk bij de ontvangst van de H. Communie. Degenen die geen mondkapje hebben, hebben die inmiddels gekregen bij het binnenkomen van de kerk. Laten we bidden dat het coronavirus overwonnen kan worden.
- De tijden voor de zondagsmissen zijn voorlopig: zaterdag 19.00 uur, op zondag om 08.15, 10.00 en 12.00 uur. Om 16.00 uur is een Mis in het Engels.
Als al deze Missen ‘vol’ zijn met inschrijvingen dan zal er nog een Mis om 19.00 uur zijn.
- Afgelopen zondagavond is onze parochiaan Jos van Poppel overleden. Maandagavond, na de H. Mis van 19.00 uur is hier in de kerk de avondwake.
Dinsdagmorgen om 11.30 is hier de uitvaart. Voor uitvaarten is een uitzondering gemaakt: daar mogen hier in onze kerk 60 personen aan deelnemen, exclusief de medewerkers.
- Aanstaande woensdagavond 21 oktober zal de cursus over de Eucharistie weer verder gaan. Deze cursus gaat per zoom; als u ook mee wilt doen; graag een mailtje of telefoontje naar het secretariaat.
- Het heilig uur zal in het vervolg vervangen worden door 1 x per maand aanbidding tot 24.00 uur. De data zijn: donderdag 12 november, 3 december, 14 januari en 11 februari.
- Op 7 nov. zullen Erik van Ossenbruggen en Janna Theodoulou elkaar het sacrament van het huwelijk toedienen in onze kerk. Laten wij voor hen bidden.
- Nieuwe regels van het bisdom met betrekking tot het aantal kerkgangers…
- Er is geen wekelijkse collecte. U kunt uw bijdrage overmaken naar de bankrekening van de parochie, deponeren in de offerkist achter in de kerk, de QR code gebruiken of gebruik maken van de pin-paal achter in de kerk.
Er is wel de speciale collecte voor de ZUSTERS in KAMEROEN waar onze zuster Madeleine (was student in onze studentenparochie) stage gelopen heeft. Zij vragen ondersteuning voor het werk met kinderen; onderwijs, geloofsonderricht en hulp voor het levensonderhoud van deze kinderen. Wij bevelen deze collecte heel graag bij u aan.
 
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM