Welkom bij de Katholieke Studenten Utrecht

Geschreven door  Erik Veldkamp
in GM
Hits 117

Mededelingen zondag 13 januari 2019, Doop van de Heer

- Vanaf deze week zullen we nog 6 weken lang met het metselwerk bezig zijn. We kunnen veel vrijwilligershanden gebruiken bij het sjouwen van stenen en mortel. Aanmelden weer bij Cees Hogenelst via de telefoon of achterin via het informatieblad van de werkzaamheden. U mag ook gewoon komen als u vergeten heeft om u aan te melden!
- Maandagavond 14 januari om 20.00 uur is er in het leerhuis weer een Joodse leerhuisavond. U bent van harte welkom.
- Dinsdagavond gaan we weer verder met de cursus filosofie. Om 19.00 uur in het leerhuis.
- Woensdag 16 januari om 14.00 uur is de uitvaart voor mevrouw Slangen-Retrae. Dinsdagavond na de mis van 19.00 uur zal een rozenhoedje gebeden worden voor haar zielenrust.
- Woensdag 16 januari is om 20.00 uur de cursus catholicisme?
- Donderdag 17 januari start weer een Alpha cursus. Een laagdrempelige manier om met ons christelijk geloof kennis te maken. Neem een flyer van achterin mee en nodig mensen ervoor uit!
- Vrijdag 18 januari de Johannes Academie cursus: “Prophets of our time – modern tyrannies and the revolutions against them”. Dit is de eerste van de serie van 3 avonden. Deze worden gegeven door pater Elias. Om 20.00 uur in het leerhuis.
Vrijdag 18 begint ook de gebedsweek voor de eenheid van de christenen.
- Zaterdag 19 januari is er weer mannenontbijt om 7.30 uur. Deze ochtend wordt er ook nagedacht over een nieuwe formule.
- Op zondag 20 januari start er weer een premarriage course, een erg leuke en nuttige manier om je op je huwelijk voor te bereiden d.m.v. een maaltijd samen, inleidingen en een werkboekje over het thema van de avond. Ook geschikt voor stellen die nog geen trouwplannen hebben. Meer info en opgeven bij Gabriella Buirma of bij het secretariaat.
- Zondag 27 januari is er een cantorviering waarin de kloostermis wordt gezongen. Voor deze viering worden parochianen uitgenodigd mee te zingen. Op zondag 20 januari zal er om 11.30 uur een kleine repetitie zijn bovenin het Leerhuis.
Klik hier voor meer informatie.
U bevindt zich hier: Home KSU Homepage GM Mededelingen zondag 13 januari 2019, Doop van de Heer
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login KSU