×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden
Print deze pagina
Geschreven door 
in Den Haag
Hits 36754

Van 'kringloopwinkel' tot conferentiezaal

JohanneszaalNa lang zwoegen en ploegen, veel zweet en tranen was daar dan eindelijk de grootse opening van de volledig gerenoveerde Johanneszaal in Den Haag. Wat eens werd uitgemaakt voor bijeengeraapt zooitje meubelen – “kringloopwinkel” om de woorden van een cursist te gebruiken (die ondanks dat toch wekelijks terug bleef komen!) – is nu omgetoverd tot een conferentiezaal in stijl.

Dankbaar
De broeders hebben zelf veel gedaan en zijn dankbaar voor de hulp van vele vrijwilligers: een aantal geduldige schilders, een bevriende timmerman, een oblate styliste, enz. Velen hielpen ook financieel mee om dit alles tot stand te brengen. En als klap op de vuurpijl schonken vrienden een prachtige vleugel. Dankbaarheid ten top!

Inzegening
1 oktober werd dan onder het toeschouwen van vele nieuwsgierigen het lintje doorgeknipt en mocht men de zaal betreden. Met veel ‘ahhs’ en ‘ohhs’ werd de bewondering
uitgedrukt, vooral daar men de oude zaal op het scherm zag geprojecteerd en deze volledig onherkenbaar is geworden. Onder het genot van een drankje werd het nieuwe jaar
ingeluid en de vele activiteiten uitgelicht.

Welkom!
Mocht u dit moment suprême hebben gemist: u bent van harte uitgenodigd voor de wekelijkse dinsdagavondcursussen en voor elk van de andere activiteiten van de broeders in Den Haag!


Meer foto's zijn te vinden in de fotogalerij.